Ljudi, šta ovo viri iz gepeka? Komšije zvale policiju, a onda su se zabezeknuli kada su videli šta je, šok snimak
Foto: Tik tok printscreen

au, čoveče!

Ljudi, šta ovo viri iz gepeka? Komšije zvale policiju, a onda su se zabezeknuli kada su videli šta je, šok snimak

Nikada ne smemo biti nemi na situacije koje se dešavaju u našem okruženju

Objavljeno:

Svako od nas se susreo sa makar jednom neprijatnom situacijom nakon koje je morao da pozove policiju. Nikada ne smemo biti nemi na situacije koje se dešavaju u našem okruženju, komšiluku jer tako možemo možda nekome i spasiti život.

Time su se vodile i komšije jedne žene koje su prolazeći pored njenog automobila videli šokantnu scenu. Naime, iz gepeka automobila virio je pramen kose. Odmah su pozvali policiju sumnjajući na najstrašniji zločin koji se mogao desiti. Policija je brzinski reagovala i pokucala na crata osumnjičene kako bi proverili o čemu se radi. Imali su šta i da čuju.

"Izvinite gospođo, ovo je najluđa stvar koju sam ikada čuo. Da li ste vi možda frizerka? Izgleda da su vaše komšije prilično zabrinute. Naime, prijavili su da nečija kosa visi iz vašeg gepeka", obratio joj se jedan od policajaca u pokušaju da sazna šta se zapravo dešava.

"Gospode, to je moja perika" odgovorila je ova žena i vrisnula od šoka.

"Morate da dođete da vidite kako to izgleda", pozvao ju je policajac sada već uz smeh, dok se njegov kolega udaljio da ne bi glasno počeo da se smeje.

Žena je pogledala svoj automobil i odmah joj je sve bilo jasno. Kosa koja je virila podsećala je na scenu iz horor filma, te nije ni čudo što su njene komšije pomislile da se u kolima nalazi telo neke žene.

Sve se na sreću završilo sa mnogo smeha, a snimak ove situacije postao je viralan na internetu.

Bonus video:

00:59

Čeda posetio Maradonin rodni kraj

(Espreso/Kurir/Srećna/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.